tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kangasinventaario

En oo ommellu mitään viimeisen aherruksen jälkeen. Pääsiäisen käytiin lomailemassa siskon luona, siellä piirsin parit kaavat ja pengoin siskon kangasvarastoja :) Ja kummityttö ompeli (ylpeä kummitäti täällä).
Ja kun en oo ommellu, niin päätin näin virtuaalisesti käydä kangaskirstun läpi, voin sitten täältä katsoa mitä on jo, eikä tartte tilata (mitään) uusia kankaita.

Ja puolustukseksi, useimpia kankaita on 50-70 cm, joitain peräti metri.



Puuvillat: Nallet ja ruskea Eurokankaasta, pääkallo kaverilta, seeprat ja leppikset Perhonen korvanlehdellä -nettikaupasta

Velourit ja sen tapaiset: Kirahvi kaverilta, ei taida olla ihan velouria, mutta sinne päin. Loput siskon kaapista.

Yksiväriset trikoot: vaaleansininen paksu ja ruskea Eurokankaasta. Muut tummansininen, vaaleansininen, pinkki, lime ja mustaa nettikaupoista.




Kuviotrikoot: kirahvia, rotta-kangas, lintuja, lohikäärmeitä, leijonia, kaloja, viikinkejä, pilviä ja palloja. Kolme viimeistä siskolta, muut nettikaupoista, ja rotta kangashamstreista. Ja oho, ruskea lohikäärmekangas oli piiloutunut kirstun taakse.

Retrot: keltainen paksua froteeta kaverilta, vihreät on verhot kirpparilta ja punainen sydänkangas huutiksesta.

Colleget ja yks trikoo

Ihanat joustofroteet: Pesukarhua Sampsukasta, ruskea, punainen, vihreä, lime, turkoosi, keltainen ja pinkki. Vihreä, keltainen ja pinkki on alunperin Metsolasta, Pesukarhut Sampsukasta ja muut Hannan kankaasta.

Sekalaiset pikkutilkut



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti