sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Toisen roska on toisen aarre

Yksi päivä löysin roskisten vierestä tällaiset

Koska runko oli hyvässä kunnossa, nappasin ne mukaani. Rungon tarrassa lukee JOVI, joten hyvää suomalaista laatua. Rungosta hion patapadalla ruostepilkut pois, kankaan leikkasin irti kaavoja varten. Istuinosan kovike oli pahoin kastunut, niinpä sen tilalle askartelin leikkuulaudasta kovikkeet, vinkin löysin Linnean blogista. Renkaita ei pelastanut enää mikään, mutta tilasin sitten uudet Oraselilta. Ystävällinen asiakaspalvelu mittaili renkaiden ominaisuuksia, niin uskalsin tilata kokeilematta.

Mustaa spraymaalia löytyi motonetista:

Tätä ennen vaihdettiin maisemaa, pohjoisessa ei ole tällaista nurmikkoa
 Kankaan löysin edullisesti poistomyynnistä, värjäsin sen koneessa ja applikoin pohjoiseen sopivan kuvan. Nepparit kävin laitattamassa suutarilla, niin varmasti pysyvät, eikä tartte ite räpeltää vasaran kanssa.


Renkaiden kanssa oli pieni jännitys, sopivatko. Ja nehän sopivat todella hyvin, jarrukin toimii! Otin vielä erikseen kuvan, mikäli joku muukin harkitsee uusien renkaiden tilaamista.



Ja tässä kokonaisuudessaan meiän uudet kiesit! Paljon helpompi kulkea mummolassa talvella ulkona näillä kuin matkiksilla. Ja kotonakin vievät vähemmän tilaa kuin yhdistelmät. Ja metallinen tavarokori sekä ostoskassi/käsilaukkukoukku ovat näppärä lisä.




8 kommenttia:

  1. Tulipas näistä hienot! :) Mä tilasin just viime viikolla meidän rattaisiin samat renkaat oraselilta :) Tosi hyvät renkaat työnnellä!

    VastaaPoista
  2. Vautsi! paljon hienommat ko uudet rattaat!

    VastaaPoista
  3. näpsäkät on, eikä taatusti kellään samanlaisia!! hienoa kierrätystä!

    VastaaPoista
  4. Olet Sinä taitava ja kekseliäs, hienoa kierrätystä! Pidä huoli ettei niitä tahdota takaisin ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kaikille.
    Oikein mukavat kärryt oli Helsingissä käyttää. Ja tuskinpa kukaan pelkkää runkoa haluaa takaisin, kallein investointi oli kuitenkin noi uudet renkaat.

    VastaaPoista
  6. Ai hitsit et on hienot kärryt,ei meinaan uusille häpeä yhtään :) Kyllä kierrätys kannattaa.

    VastaaPoista