sunnuntai 19. elokuuta 2012

Princess ja yöpukuja


Uusimmassa ottobressä oli oikein suloinen princess-tunika. Sopivan kokoisia vaatteita meillä on jo aivan riittävästi, niinpä tämä on tehty seuraavassa koossa. Oli niin iso menninkäisen päällä, että henkarissa tuli parempi kuva. Ohjeen mukaan rypytys pitäisi tehdä ompelukoneella niin että alalankana on kuminauhaa. Mulla ei sellaista kuminauhaa ole, niinpä tein rypytyksen framilonilla.



Kangas tilattu Hannan kankaasta
 Sitten kaksi jalkaterällistä yöpukua. Kaava on oma, muokattu monesta kaavasta ja mittojen mukaan. Takana neppari että haalarin saa päälle. Tein samalla kaavalla jo aiemmin yhden raidallisen ja yhden sydänkuvioisen, mutta ne meni heti käyttöön, enkä ehti laittaa blogiin. Nää on hyviä kun pikku menninkäisen jalkoja kutittaa öisin, nukkuu paremmin kun ei pääse raapimaan. Ovat aika kirjavia, kun kankaat on marimekon tilkkupussista. Oikein hyvä ostos sellainen leikkuujämätilkkusäkki. Vaikka siinä oli paljon liian pieniäkin paloja näihin, niin sai kolme unihaalaria, ja oli niitten lisäksi täysleveitä pätkiä kolme ja tarpeeksi pitkiä, niistä pitäis sitten jotain kehitellä itselle. Yhden palan annoin kyl omalle äitille, kun tuo musta-lime ei oikein iske muhun.

1 kommentti:

  1. hauskoja haalareita :) Mulla kans aikamoinen läjä niitä marimekon jämä pusseja ja niitä saa kyllä soveltaa että saa jotain aikaseksi

    VastaaPoista